0
Fudbal

FOTO: Manchester City /X

GVARDIOLA SUROVO ISKREN: Ko sam ja da kritikujem Halanda!?

Objavljeno: 18.02.24 u 16:25

‘Ne mogu da se ljutim na njega. I ja sam bio fudbaler.’

Fudbaleri Mančester sitija su svojim navijačima odigrali sa Čelsijem nerešeno, 1:1 i ugrozili odbranu titule u domaćem šampionatu. U posebnom fokusu bio je Erlign Haland koji se dosta ispromašivao. Norvežanin je na gol Đorđa Petrovića uputio čak devet udaraca, od kojih je srpski čuvar mreže odbranio dva, a ostala sedam nisu išla kao okviru gola.

Trenera ‘Građana’ Pepa Gvardiolu su posle meča upitali da li je zabrinut zbog neefikasnosti Halanda na ovom meču, ali je on odgovorio da ne sumnja da će već na narednom zatresti mrežu.

-Dobra stvar je to što je Holand šutirao devet puta, na narednoj utakmici će postići gol. Ne mogu da se ljutim na njega. I ja sam bio fudbaler, postigao sam ukupno 11 golova tokom karijere koja je trajala 11 godina – jasan je i dodao:

-U proseku, to je samo gol po sezoni. Da li sam ja na osnovu toga pravi čovek da kritikujem i savetujem napadače? Stvorili smo veliki broj šansi, sledeći put će ih iskoristiti. Ne krivim ga, takve stvari su normalne u fudbalu. Igrači su ljudi. Naš tim nije igrao na uobičajenom nivou u prvom poluvremenu – zaključio je Gvardiola.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter