1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

GOH: ‘Presrećan što sam baš na debiju postigao prvi gol!’

Objavljeno: 18.02.24 u 13:20

‘Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice.’

Fudbaleri Partizana juče su ostvarili pobedu nad IMT-om rezultatom 5:2 u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Jedna od strelaca za ‘crno-bele’ bio je i novajlija Jung-Džun Goh kome je ovo bio debitanski nastup za ‘crno-bele’. On je istakao da je presrećan što se upisao u stelce baš u prvoj utakmici u novom timu.

-Nismo znali kako će se utakmica odvijati, ali smo svi bili spremni da damo maksimum. Dobro smo se pripremili i zaista sam presrećan što sam baš na debiju, postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak – naveo je.

Zadovoljan je podrškom navijača.

-Na prvoj utakmici koju smo igrali već sam mogao da osetim tu njihovu energiju i posebno mi je drago što su nas bodrili i bili na našem stadionu. Sam stadion je za mene impresivan i zaista ću se truditi da svaki put pružim najbolje od sebe i obradujem ih – dodao je Korejac.

Beogradu se oseća kao kod kuće.

-Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice. Moji sunarodnici su me sačekali posle utakmice i na poklon su mi doneli kopačke. Pored naših navijača, podrška ljudi iz moje zemlje mi je neverovatno značila – jasan je Goh.

BONUS SADRŽAJ:

EVROLIGA SE NAŠALILA NA ŽOCOV RAČUN: ‘Koji ste Željko ove nedelje!?’ (VIDEO)

1
1

1 Komentara

  1. Grobari, samo vi nemojte na stadion… to je vasa istorijska sramota. Ovim gubite svoj navijacki dignitet i ako nastavite niko vas fermati nece ni za sta. Sram vas bilo, vi izgonite svoje inate protiv uprave a ekipa i momci krvare za svaki bod. Stidite se!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter