0
HotBlog

FOTO: Starsport

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Vrela atmosfera u hali ‘Čair’ i prava borba na parketu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.24 u 09:10

Spektakularno!

Sinoć je okončan ovogodišnji Kup ‘Radivoj Korać’ pobednom Crvene zvezde nad Partizanom rezultatom 85:79 u petom derbiju ove sezone. ‘Crveno-beli’ su uspeli da dođu do trećeg trijumfa u nizu i sada vode 3:2. Ovaj meč je bio možda i najbolji ‘večiti derbi’ u košarci ove takmičarske godine.

Ko osvaja Superligu Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

U niškoj hali ‘Čair‘ konačno su mogli da prisustvuju i Delije i Grobari i napravili jednu fanstatičnu i vatrenu atmosferu, tako da je bilo pravo uživanje gledati utakmicu. Sve vreme su se zagrevali iz utakmice u utakmicu za ovaj spektakl i uradili posao na vrhunskom nivou. Takođe i košarkaši na parketu su učinili da ovo finale bude za uživanje.

Od samog starta je viđena velika borba. ‘Crno-beli’ su krenuli bolje i tokom čitavog prvog poluvremena bili u egalu, međutim Zvezda je u drugom dodala gas i praktično fenomenalnom tećom četvrtinom odradila posao. Prišao je Partizan na -3 u poslednjoj deonici, ali je su na kraju posustali i nisu uspeli da nam prirede dramatične završnicu i možda čak odvedu susret u produžetke i učine nam da još malo gledamo majstorije na terenu. 

Ledej je definitivno nosio ‘crno-bele’ tokom čitavog susreta, ali su neki potezi Kevina Pantera u ključnim momentima očigledno bili od presudnog značaja. Važno je napomenuti da incidenata od strane navijača nije bilo i sve je prošlo u najboljem redu. 

Što se tiče ostalih učesnika treba odati priznanje ekipama Čačka 94 Vojvodine na velikoj želji i borbi, a Novosađanima na ogromnom karakteru koji su pokazali protiv Crvene zvezde. Takođe, tu je i Hercegovac koji se predstavio košarkaškoj publici i pokazali da su ekipa u usponu iz malog mesta koja će tek da se razvija.

Borac Čačak je očigledno najviše razočarao, pošto se od te ekipe dosta očekivalo, da makar prođe u polufinale, ali ih je u tome sprečio gradski rival Čačak 94.

BONUS VIDEO:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter