0
Fudbal

FOTO: Bologna FC 1909/X

BOLONJA SLAVILA NA ‘OLIMPIKU’: Lacio ispustio prednost i doživeo poraz nakon preokreta!

Objavljeno: 18.02.24 u 15:35

Tim Tijaga Mote igra fanstatično.

Fudbaleri Lacija dočekali su ekipu Bolonje u okviru 25. kola italijanske Serije A na stadionu ‘Olimpiko’ od 12:30. Gosti su odneli pobedu rezultatom 2:1 i tako nastavili impresioniraju ove sezone i da se bore za Evropu. Nebesko-plavi’ su poveli u 18. minutu golom Isaksena u 18. minutu na asistenciju Ćira Imobilea.

Do kraja prvog dela Bolonja je uspela da dođe do egala. Igrao se 39. minut kada je Osama El Azuzi iskoristio asistenciju Đovanija Fabijana i doneo poravnanje. U drugom delu ekipa iz studentskog grada je pokazala ogromnu želju i borbu, a to im se isplatilo u 78. minutu.

Viktor Kristijansen je proigrao Džošuu Zirkzea, koji je iskoristio priliku i zatresao mrežu i stavio tačku na susret. Tijago Mota pokazuje da izrasta u fenomenalnog trenera i sigurno će na adresu Bolonja na leto stizati ponude. Lacio je sada na tek 8. mestu sa 37 bodova i u sledećem kolu igra protiv Torino. Sa druge strane Bolonja je na poziciji broj pet, a sledeći protivnik im je Verona.

Standings provided by Sofascore
 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter