0
Košarka
KK Crvena zvezda

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona from left Johnny O'Bryant Branko Lazic Landry Nnoko Duop Reath Aleksa Radanov Ognjen Kuzmic Jordan Loyd Ognjen Dobric Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDI NIJE BIO DOBAR, A SADA TROGODIŠNJI BOGAT UGOVOR U NBA LIGI: Portland planira da zablindira bivšeg igrača crveno-belih!

Objavljeno: 17.02.24 u 09:37

Bio je na marginama u Zvezdi i otišao zaobilaznim putem do najjače lige sveta.

Košarkaš rodom iz Južnog Sudana, ali i državljanin Australije, Duop Rit, bio je samo igrač rotacije u Crvenoj zvezdi, ali ipak preko Azije uspeo je da se domogne najjače lige sveta.

Ko osvaja Kup Radivoja Koraća?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Sada će sa dvosmernog ugovora u Portlandu biti prebačen na standardni trogodišnji, prenosi čuveni Adrijan Vojnarovski, i napominje takođe nesvakidašnjost njegovog puta do elite.

 

Duop u dosadašnjem toku sezone beleži gotovo 10 poena po utakmici, što je Trejl Blejzersima i više nego dovoljno da ga potpišu kao standardnog člana rotacije i u njemu vide sigurnost na visokim pozicijama u naredne tri godine.

Standings provided by Sofascore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter