1
Domaći fudbal
Igor Duljaj

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and IMT at stadium FK Partizan (JNA) on Febryary 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SKUPA POBEDA PARTIZANA: Igor Duljaj progovorio o povredi Saldanje nakon pobede nad IMT-om!

Objavljeno: 17.02.24 u 19:55

Najbolji igrač crno-belih bi mogao da propusti naredni meč

Posle ubedljive pobede Partizana nad IMT-om rezultatom 5:2 u Humskoj, trener crno-belih Igor Duljaj je izrazio svoje zadovoljstvo pred kamerama TV Arena sport. Posebno je istakao radost zbog trojice novih igrača koji su postigli golove na svojem debiju za PartizanBojan Kovačević, Denil Kastiljo i Jung Džun Goh.

Želim da pohvalim obe ekipe, kolege su igrale hrabro i postigle su dva gola. Bili smo nervozni kada su smanjili na 3:2. Ono što me raduje jeste što su svi debitanti postigli golove i postali ljubimci navijača Partizana. Hvala svima koji su došli. Ima još dosta prostora za napredak„, izjavio je Duljaj.

Ko osvaja Superligu Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Ipak, ovaj trijumf je zasenčen povredom najboljeg strelca Partizana i Superlige, Mateusa Saldanje, koji je morao da napusti teren posle pola sata igre. To, međutim, predstavlja kadrovski izazov za Duljaja pred naredno kolo i gostovanje u Surdulici.

Saldanja je dobio jak udarac u zadnju ložu. Nadam se da nije ništa ozbiljno, ali brine me što je Nikolić dobio četvrti žuti karton i neće moći da igra protiv Radnika u Surdulici„, otkrio je Duljaj.

Ipak, večeras su kaznu zbog kartona odradili Bibars Natho i Nikola Antić, te će se njih dvojica vratiti u konkurenciju za sastav tima u narednom kolu. Partizan ostaje fokusiran na dalje izazove, a sa novim snagama u timu, trener Duljaj ima pozitivan izazov u očekivanju narednih uspeha.

3
0

1 Komentara

  1. Igore plasi me da se ne obistini Radeta Bogdanovica izjava da ce Zvezda biti prva. Jesmo dali 5 golova ali mrsava igra nije to to pocetak jeste ali nekada se znalo od samoga pocetka Partizan melje sve pred sobom drugi zaostaju, vidim danas i Nikolic nesto poceo da filozofira kao da je glavni u klubu nece da trci i jos neki. Bazdar zao mi ga ali mali nece nikada proraditi kada bi se vise trudio trcao otkrivao se pa bi i postizao golove ovako vecita nada i talenat posalji te ga negde da se dokaze. Nemamo akcije individualno dobijamo utakmice a to nece ici uvek!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter