0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2010/11.Promocija novog trenera FK Crvena Zvezda.Robert Prosinecki, left and Vladan Lukic, right.Belgrade, 09.12.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROSINEČKI FLERTUJE SA ZVEZDOM: „Svakom treneru je ogromna čast voditi crveno-bele“

Objavljeno: 17.02.24 u 14:23

„Gledao sam sve utakmice crveno-belih u Ligi šampiona“

Robert Prosinečki (55), novi selektor Crne Gore, otkrio je šta misli o svom povratku na „Marakanu“.

Proslavljeni fudbaler i trener zvanično je pre nekoliko dana promovisan u novog selektora komšijske reprezentacije, a sada je progovorio i o svojoj velioj ljubavi, Crvenoj zvezdi.

Upitan je Robi da li prati igre i rezultate aktuelnog šampiona Srbije.

Gledao sam sve utakmice crveno-belih jesenas u Ligi šampiona. Ne stižem uvek da pogledam mečeve u Super ligi Srbije, ali upućen sam u dešavanja u bivšem klubu – poručio je Prosinečki za Sportski žurnal.

Proslavio se popularni Žuti na „Marakani“ kao igrač, na istom mestu je počeo i samostalnu trenersku karijeru, pa se postavlja pitanje postoji li šansa da se vratiti u Beograd.

– U životu je sve moguće, nikad ne znam šta može da se desi. Zvezda je veliki klub, učesnik elitnog evropskog takmičenja i kao takva uvek izazov. Svakom treneru je ogromna čast voditi crveno-bele s klupe – kaže Robert Prosinečki.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter