0
Košarka

FOTO: Starsport

NE MOŽE SE SVAKI DAN IGRATI SA NAJVEĆIM SVIH VREMENA: Hvalospevi trenera rivala na račun Žoca!

Objavljeno: 17.02.24 u 10:40

Niz pohvala od svih trenera protivničkih ekipa stižu na račun Željka.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Vojvodine u drugoj utakmici polufinala Kupa Radivoja Koraća. Crno-beli su nešto teže nego što se očekivalo overili kartu za finale pobedom rezultom 80:67.

Trener Novosađana,  Miloš Isakov Kovačević, zadovoljan je pre svega što je mogao da ukrsti koplja sa trofejnim kolegom, Željkom Obradovićem.

„Ne da nema svako veče, nego se nekad u životu trenera ne desi da igra protiv najvećeg svih vremena. Meni se to desilo sa moje 34 godine i izuzetno mi je drago zbog toga. Hvala mojim igračima koji su mi to omogućili. Atleticizam i ‘sajz’ ekipa iz Evrolige je na mnogo većem nivou. Mi smo stalno tu, ali to je telo da iz jednog driblinga ide na obruč. Sve se svodi na pritisak na loptu koji nismo radili savršeno u kontinuitetu, ali ne možemo da budemo nezadovoljni. Imali smo problema sa preuzimanjima, ali inspirativno veče za nas koje će nam sigurno pomoći u našim ciljevima“.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter