1
HotBlog

FOTO: Starsport

GROBARI ZAKUVALI ATMOSFERU PRED DERBI: Za jednog čoveka ovaj duel biće poseban! (FOTO)

Objavljeno: 17.02.24 u 08:00

Očekuje nas vatrena atmosfera u Nišu.

Sinoć su okončani i polufinalni susreti na KupuRadivoj Korać‘, a za ‘Žućkovu levicu’ boriće se ‘večiti rivali’ Crvena zvezda i Partizan. ‘Crveno-beli’ su ubedljivo pobedili Čačak 94 rezultatom 87:52. Izabranike Janisa Sferopulosa nije slušao šut za tri poena u prvoj četvrtini gde su ‘Moravci‘ bili u egalu.

Ko osvaja Kup Radivoja Koraća?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Međutim, Zvezda je pokazala kvalitet i od druge deonice krenula da melje Čačane. I pored toga treba čestitati ekipi Čačka na velikoj borbenosti i sigurno će ovo biti jedna velika škola za njih. U redovima tima sa Malog Kalemegdana sjajnu partiju imali su Luka Mitrović i Dalibor Ilić, kome je ovo dosta značilo za samopouzdanje.

Sa druge strane Partizan je imao težeg protivnika ekipu Vojvodine, koja je pokazala izuzetan karakter i da čak u nekim momentima može da se nosi Evroligašima. Bili su tu sve vreme, čak su u jednom trenutku prišli na -3 zaostatka, ali su ‘crno-beli’ na krilima Kaminskog, Nanelija i Ledeja ipak prošli u finale. Kod Novosađana je definitivno ušla nervoza u zadnjim minutima i to je presudilo da ipak gledamo ‘večiti derbi’ u finalu.

Atmosfera u hali ‘Čair‘ bila je na većem nivou, a Grobari su posebno zakuvali atmosferu svojim navijanjem i prozivanjem suprotnog tabora. Ono što je sigurno, na sutrašnjem meču biće spektakularno i pakleno. Spremali su nas tokom ova tri dana i jedni i drugi na sutrašnji meč koji će doći do usijanja, a posle dužeg vremena imaćemo navijče oba i Zvezde i Partizana na tribinama.

FOTO: Starsport

Takođe, ovaj derbi biće poseban za kapitena ‘crveno-belih’, Branka Lazića kome će ovo biti čak 90. put da igra protiv ‘crno-belih’. Večeras od 21 čas hala ‘Čair‘ duel koji se ne propušta.

 

8
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter