2
Domaći fudbal

DESETKOVANI PAZARCI NISU IMALI ŠTA DA TRAŽE PROTIV ZVEZDE: Crveno-beli postali trenutni lideri Superlige! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.24 u 15:52

Zvezda će biti prva na tabeli minimum petnaest minuta

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Novog Pazara rezultatom 3:0(2:0) u okviru 21. kola Superlige.

Crveno-beli su se ovom pobedom barem na kratko vratili na prvo mesto Superlige, i ukoliko Partizan ne ostvari trijumf protiv ekipe IMT-a (Subota, 16:15) tu će i ostati.

Već u devetom minutu gosti iz Beograda uspevaju da stignu do prednosti. Naime, Kanga je odlično centrirao posle kornera, a najviši u skoku je bio kapiten Aleksandar Dragović.

Igralo se veoma čvrsto u nastavku domaći su pokušavali da zaprete, ali su svi ti napadi bilo jalovi pošto nije bilo šuta u okvir gola Omrija Glazera.

Nakon velike greške golmana Mirkovića u kaznenom prostoru je fauliran Naser Điga, posle čega je arbitar pokazao na belu tačku, a siguran iz kaznenog udarca bio je Gelor Kanga za 2:0.

Novi Pazar je krenuo oštro u drugo poluvreme i ozbiljne prilike su propustili Sejduba Suma i Fajed, pošto je njihove udarce uspešno zaustavio Omri Glazer.

Tačku na meč i pobedu Crvene zvezde stavio je Šerif Endijaje u 81. minutu svojim prvenstvenim golom posle dugo vremena.

Standings provided by Sofascore
1
3

2 Komentara

  1. Igrac zvezde pada kao padobranac u kazneni prostor Pazara i ovaj mamlaz Nikolic svira penal ?!!
    Debilsko danasnje sudjenje je za zatvor !

    0
    0
    Odgovori
  2. Pazarci nisu imali sta da traze protiv zvezdinog sudije Nikolica koji je „resio“ utakmicu sviranjem nepostojeceg penala za Zvezdu kada je totalno okrenut tok utakmice

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter