0
Košarka

Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade in action against Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BITKA ZA „ŽUČKOVU LEVICU“: Kladionice objavile kvote za duel Zvezde i Partizana u Kupu Radivoja Koraća!

Objavljeno: 17.02.24 u 19:11

Finale nad finalima

Finale Kupa Radivoja Koraća donosi uzbudljivu borbu između Crvene zvezde i Partizana, u novom večitom derbiju koji će se odigrati u Nišu. Crveno-beli brane titulu aktuelnih šampiona, dok crno-beli žude za revanš nakon poraza u prošlogodišnjem polufinalu.

Niš je ponovo epicentar srpske košarke, kao i u prethodnim godinama tokom održavanja ovog prestižnog takmičenja na jugu Srbije. Atmosfera se očekuje da bude vrela, posebno što će se po prvi put ove sezone na istom meču naći navijači oba kluba.

Pre same utakmice, kvote su doživele promene. Na početku turnira, Partizan je bio favorit za osvajanje pehara sa kvotom 1.85, dok je Zvezda imala kvotu od 2.05. Međutim, situacija se promenila pred finale.

Sada je Crvena zvezda formalni domaćin, a kvota na „keca“ iznosi 1.85. Sa druge strane, kvota za Partizan je 1.95.

Finale je zakazano za 21 sat, a očekuje se da će ljubitelji košarke uživati u još jednom nezaboravnom večitom derbiju, sa uzbuđenjima koja samo on može pružiti.

9
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter