0
Domaći fudbal

Sport Fudbal Superliga Srbije Soccer Vojvodina Novi Sad Crvena Zvezda Red Star Belgrade Srbija Serbia Zdenek Zeman 17.8.2008. (credit image © photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT )

ŽIVOTNA BITKA LEGENDARNOG STRUČNJAKA: Bivši trener Zvezde ponovo završio u bolnici, sledi operacija!

Objavljeno: 16.02.24 u 22:27

Zemana očekuje dugotrajan period oporavka

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Zdenjek Zeman, nedavno je hitno hospitalizovan nakon što je pretrpeo moždani udar. Ovaj češki trener već je u decembru imao sličan incident, ali se sada situacija pogoršala, pa je neophodna operacija koja je zakazana za ponedeljak.

Zeman, koji ima 76 godina, očekuje dugotrajno period oporavka. Peskara, klub za koji trenutno radi, već je krenula u razmatranje opcija za privremeno zamenjivanje trenera kako bi Zeman mogao da se potpuno posveti oporavku.

Zemanova kratka epizoda na klupi Crvene zvezde 2008. godine bila je obeležena katastrofalnim rezultatima, ispadanjem u Evropi i nedostatkom golova. Nakon samo pet odigranih utakmica, Zeman je napustio klub, ostavljajući iza sebe razočarane navijače i izazivajući razmatranje njegovog trenerskog pristupa. Sada, dok se bori sa zdravstvenim izazovima, navijači i fudbalska javnost pružaju podršku Zemanu u nadi da će se što pre oporaviti.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter