0
Košarka

FOTO: Starsport

VOJVODINA UPRKOS PORAZU POKAZALA KARAKTER: Sledi nam večiti derbi u finalu! (FOTO)

Objavljeno: 16.02.24 u 23:05

Partizan je pobedom zakazao megdan sa Crvenom zvezdom

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Vojvodine u drugoj utakmici polufinala Kupa Radivoja Koraća. Crno-beli su nešto teže nego što se očekivalo overili kartu za finale pobedom rezultom 80:67

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crno-beli su se ovom pobedom plasirali u novo finale, u kome će odmeriti snage sa večitim rivalom, Crvenom zvezdom.

Finale se igra sutra od 21 sat.

Tm Željka Obradovića se solidno mučio veći deo meča. Uspeli su početkom trećeg perioda da naprave dvocifrenu prednost, međutim, Novosađani odličnom igrom na kraju treće i početkom četvrte četvrtine uspevaju da dođu i do minus tri.

Kod crno-belih su se istakli Džejms Naneli i Frenk Kaminski koji su predvodili Partizan do ove pobede i plasmana u finale Kupa sa po 15 poena, odličan meč je odigrao i Zek Ledej koji je imao 13 poena.

Ponovo ćemo gledati večiti derbi i borbu Partizana i Crvene zvezde za Žućkovu levicu. Posle pobede Zvezde u prvom polufinalu i crno-beli su bili sigurni pa će njihov međusobni duel u subotu uveče odlučiti ko će podići pehar namenjen osvajaču Kupa Srbije. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter