0
Fudbal

Strahinja Pavlovic (FOTO: Starsport)

PAVLOVIĆ: ‘Imamo dobru grupu, koja nije laka, ali može da se prođe!’

Objavljeno: 16.02.24 u 13:50

‘Prvi cilj je da se prođe grupna faza, da se napravi korak dalje u odnosu na ostala takmičenja.’

Reprezentacija Srbije obezbedila je istorijski plasman na Evropsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Nemačkoj nakon više od dve decenije čekanja. ‘Orlovi’ neće imati jednostavan zadatak pošto će se u grupi naći sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a defanzivac Strahinja Pavlović je za Sportal naveo da može da se prođe dalje.

-Prvi cilj je da se prođe grupna faza, da se napravi korak dalje u odnosu na ostala takmičenja. Do sada smo ispadali u grupi, tako da je drugi krug svima cilj. Imaćemo dovoljno prijateljskih utakmica da se pripremimo, bićemo dosta vremena zajedno, da radimo na nekim stvarima koje nisu bile dobre u prethodnom periodu. Sigurno je da imamo šanse, imamo dobru grupu, koja nije laka, ali može da se prođe. Pre svega se nadam da će svi ostati zdravi, a onda da se borimo u Nemačkoj – jasan je.

Potom se dotakao najboljih igrača u selekcijama iz grupe.

-Kejn je možda i najbolji špic na svetu u ovom trenutku. Hojlund je mlad igrač, bio je u Šturmu iz Graca, ali ja sam bio povređen tu prvu utakmicu, pa nisam igrao protiv njega. Šeška znam vrlo dobro, bili smo zajedno čitavu prošlu godinu, sjajne napadače imaju sve ekipe u grupi, ali ih imamo i mi. Očekujem dobru borbu – istakao je Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter