0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

NOVI PAZAR IZDAO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE PRED ZVEZDU: Evo šta su poručili!

Objavljeno: 16.02.24 u 10:25

Tim kraj Jošanice u nezgodnoj poziciji.

Fudbaleri Novog Pazara dočekuju Crvenu zvezdu u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 14 časova. Domaćin će na megdan šampionu države bez podrške sa tribina zbog kazne koju imaju od strane FSS-a, tako da neće biti spektakla u smisli navijanja. Ono što je dobro je da će naredni meč na svom stadionu moći da računaju na svog 12. igrača.

Povodom toga tim kraj Jošanice izdao je saopštenje za svoje najvatrenije pristalice.

– Želimo da vas podsetimo da će se utakmica protiv Crvene zvezde (subota u 14:00 časova) održati bez prisustva publike na našem stadionu – zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije koja je na snazi. Obaveštavano vas da nije moguće nabaviti karte ili pronaći način da prisustvujete ovoj utakmici. Molimo vas za razumevanje i strpljenje u vezi s ovom odlukom – navode i dodaju:

– Narednu utakmicu kao domaćini dočekujemo ekipu lučanske Mladosti, i to će biti prva prilika posle dužeg vremena da napunimo stadion i damo punu podršku našim fudbalerima na putu ka što boljem plasmanu na tabeli. Hvala vam na podršci i razumevanju – zaključuju.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter