0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/YouTube

IGRA AKTIVNO A PRETI MU ROBIJA: Bivši Tadićev saigrač švercovao kokain i završio na poternici!

Objavljeno: 16.02.24 u 23:29

Fudbaler je bio uključen u šverc 1.363 kilograma kokaina

Poznati holandski fudbaler Kvinsi Promes osuđen je u Amsterdamu na šest godina zatvora zbog šverca kokaina.

Ovo je druga zatvorska kazna koju je bivši igrač Ajaksa i nekadašnji saigrač Dušana Tadića dobio u kratkom periodu, pošto je sredinom prošle godine osuđen na 1,5 dana zatvora zbog pokušaja ubistva.

Fudbaler je bio uključen u šverc 1.363 kilograma kokaina, a pored njega osuđen je i pomoćnik koji ima 32 godine.

Pošiljka kokaina iz Brazila je otkrivena u januaru 2020. godine u Antverpenu, Promes se nikada nije oglašavao o ovom slučaju, tačnije, „pobegao“ je u Rusiju čim su počele da kruže priče o zatvorskoj kazni.

Sada je za Promesom raspisana i međunarodna poternica, te mu preti izručenje, ali vlasi u Holandiji ne mogu ništa više od ovoga da urade jer odluka o izručenju „zavisi od drugih zemalja“, a on se nalazi u Rusiji gde nastupa za Spartak iz Moskve.

Osuđeni fudbaler je stavljen na međunarodnu poternicu. Tužilaštvo je pokušalo da ga privede u Holandiju i preduzelo mere za to. Međutim, to još nije dovelo do njegovog izručenja – rekao je za RIA Novosti portparol amsterdamskog tužilaštva Frenklin Vatimena.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter