0
Košarka

Crvena Zvezda's Branko Lazic and Milos Teodosic after regular season round 24 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda (Red Star) and Barcelona in Belgrade, Serbia on Feb. 2, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HS DONOSI LEPE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Zvezda dodatno ojačana protiv Čačana! (FOTO)

Objavljeno: 16.02.24 u 16:44

Prisustvo Teodosića i Lazića če dodatno ojačati tim Crvene zvezde

Miloš Teodosić i Branko Lazić, ključni igrači Crvene zvezde, prema saznanjima HotSporta, biće spremni za izazov drugog kola Kupa Radivoja Koraća protiv ekipe Čačka 94.

Nakon pobede protiv FMP-a, ekipa Crvene zvezde priprema se za naredni duel, uz povratnike Teodosića i Lazića, koji će biti od vitalnog značaja za tim.

FOTO: HotSport

 

Sa druge strane, ekipa Čačka 94 pokazala je svoj potencijal pobedom nad sugrađanima iz ekipe Borca iz Čačka, što nagoveštava uzbudljivu i neizvesnu utakmicu. Očekuje se da će prisustvo Teodosića i Lazića dodatno ojačati tim Crvene zvezde, dok će ekipa Čačka 94 pokušati da nastavi svoj uspešan put u ovom takmičenju. S obzirom na formu obe ekipe i povratke ključnih igrača, očekuje se izuzetno dinamičan i neizvestan meč, koji će zasigurno pružiti uzbuđenje svim ljubiteljima košarke.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter