0
Košarka

(190915) -- BEIJING, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Marc Gasol (R) of Spain gives instructions during the final match between Spain and Argentina at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 15, 2019. (Xinhua/He Changshan)

GASOL ISPRIČAO URNEBESNU PRIČU O JOKIĆU: „Njegova braća zaslužuju MVP nagradu“

Objavljeno: 16.02.24 u 22:18

„Nakon mnogo piva prišli su mi i rekli da imaju malog brata koji odlično igra košarku“

Španski košarkaš Mark Gasol otkrio je jednu zanimljivu anegdotu vezanu za Nikolu Jokića i detalj sa svadbe u Srbiji iz 2009. godine koja mu je ostala u sećanju!

Novopečeni penzioner, koji je karijeru zvanično završio ove godine u januaru, tada je kao košarkaš Memfisa bio na svadbi u Srbiji i „naleteo“ je na Jokićevu braću, dok je sam Nikola imao tek 14 godina.

Ima veoma kul priča sa Nikolom. Upoznao sam njegovu braću, ne znajući da su njegovi, na venčanju Darka Miličića u Novom Sadu. Bilo je to posle moje prve godine u NBA, a nakon mnogo piva prišli su mi i rekli da imaju malog brata koji odlično igra košarku. Poručio sam im da mu želim svu sreću – iskren je bio Gasol koji je nastavio:

Godinama kasnije, na utakmici u Denveru, video sam ih na tribinama kako skaču i viču na mene. Tamo su mi rekli: „To je naš brat.“ Bio je to Nikola Jokić. On je jako dobar, da. Bili su u pravu. Moram da kažem da su i dva njegova brata takođe zaslužuju MVP nagradu.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter