0
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: FK Partizan)

DULJAJ PRE IMT: ‘Svi koji igraju protiv Partizana imaju veliki motiv, podrška publike nam mnogo znači!’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.24 u 12:10

‘Očekujem izuzetno tešku utakmicu.’

Fudbaleri Partizana dočekuju IMT Novi Beograd u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 16:15. Trener ‘crno-belih’ Igor Duljaj je na konferenciji za medije izneo svoja očekivanja pred ovaj duel.

– Svi timovi koji igraju protiv Partizana, bez obzira ko god da je u sastavu, imaju veliki motiv. To je legitimno, sportski, samim tim i mi ćemo znati kakva je naša jačina. Oni imaju igrače koji su došli u prelaznom roku kao što je Terzić koji je bio kod nas u Partizanu, Lutovac, i po običaju ti igrači imaju veći motiv, što je legitimno. Mi se više fokusiramo na naš tim, na naše igrače i izuzetno je važno kako će oni izgledati – započeo je i dodao:

-Dobro smo trenirali, videli ste da smo uspešno i zatvorili prelazni rok, tako da će proces upoznavanja sa igračima biti kraći, u odnosu na onaj od prošle godine. Očekujem izuzetno tešku utakmicu. Moramo da imamo u vidu da imamo dosta igrača koji imaju probleme sa žutim kartonima. To je jedan veliki pritisak i veliki rizik, zato smo doveli igrače, da budemo sportski naoružani za mnoga neprijatna iznenađenja koja nas očekuju, kao što su povrede, žuti kartoni i crveni kartoni – jasan je on.

Govorio je o prošloj utakmici IMT-a protiv TSC-a.

-Moj asistent je bio na toj utakmici, imao je priliku da pogleda tu utakmicu. Znamo da je pri rezultatu 0:0 Imt imao šansu da povede, nisu uspeli u tome, tako da nas taj rezultat od 2:0 ne sme da nas opusti i zavara. Igrači IMT-a, naravno sa kolegom Jandrićem, imaju veliki motivu borbi za opstanak ili u borbi za plej-of jer nije velika razlika od 8. do 13. mesta, ali taj motiv ne sme da bude veći od motiva naših igrača. Mi se borimo za evropsku kartu i želimo da pred našim navijačima pružimo kvalitetnu utakmicu gde ćemo dati sve od sebe da osvojimo tri boda –istakao je Igor.

Veruje da će ‘Traktoristi’ biti dosta agresivni.

-Verujem da će biti dosta agresivni. Imaju igrače koji su mladi i jaki… Mi ćemo morati da obratimo pažnju kada su u pitanju kontre. To su igrači koji poseduju kvalitet, žele da se dokažu protiv Partizana što je izuzetno važno za njih kada igraju protiv velikih klubova kao što su Zvezda, Partizan Čukarički – poručio je.

Podrška publike mnogo znači.

-Kada sam pomenuo publiku znam da su sada praznici, da je dosta njih otišlo iz Beograda, moraju da znaju da nam njihova podrška mnogo znači. Ne samo lično meni nego i igračima, i verujem da će sutra doći da ponovo budu vetar i leđa i štit od nekih stvari koje mogu da se dogode. za mene i igrače Partizana bitna je samo sportska priča i to je priča kojom se mi vodimo – zaključio je Duljaj.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter