0
HotBlog

FOTO: Starsport

DRUGI DAN KRK DONEO PRAVO UŽIVANJE: Favorit iz ‘senke’ razočarao, Hercegovac se predstavio košarkaškoj publici!

Objavljeno: 16.02.24 u 08:00

Sve je prošlo u fer izdanju.

Juče završen drugi dan Kupa ‘Radivoj Korać‘, a poznati su svi polufinalisti ovog takmičenja. Od 17 časova košarkaši Vojvodine odmerili su snage protiv Mege. Novosađani su iznenadili tzv. favorita iz senke i odneli pobedu rezultatom 100:92, a Luka Ašćerić je imao fanstatično izdanje. Čini se da je i publika u hali ‘Čair’ koje je danas bila u većem broju bila naklonenija timu sa severa Srbije.

Ko osvaja Kup Radivoja Koraća?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Ovaj susret je prošao u znaku Vojvodine u poptunosti, pošto su u jednom trenutku imali prednost velikih +27 i tako razbili ekipu Mege. Izabranici Marka Baraća su ipak uspeli da pariraju protivniku u drugom poluvremenu, pogotovu u poslednjoj deonici, ali je to bilo nedovoljno, a Novosađani u petak od 17 časova idu na megdan Partizanu u borbi za finale.

U drugom meču igrali su Partizan i Hercegovac od 20 časova. Ovu utakmicu su naravno svi očekivali, a tada se hala ‘Čair‘ napunila skoro do poslednjeg mesta. Imali su ‘Crno-beli’ veliku podršku, ali je tim iz Gajdobre imao svoje navijače koji su pokazali vernost svom prema svom klubu. Pokazao je Hercegovac veliku hrabrost protiv Evroligaša i uspeo u prvom poluvremenu da parira.

FOTO: HotSport

Izabranici Željka Obradovića su u prvoj četvrtini traljavo krenuli, a Hercegovac se nije u jednom delu utakmice nije predavao. Želeli su ovi hrabri momci da se nadigravaju, da osete pravi žar borbe. Međutim, ipak je presudilo ogromno iskustvo Partizana koji je na kraju dobio rezultatom 92:67. Veliko je zadovoljstvo videti ovakvu ekipu, kojoj bi ovaj Kup trebao biti veliki vetar u leđa i iskustvo koje će graditi godinama koje slede.

Partizan u petak od 21 časova igra svoj polufinalni meč protiv Vojvodine. Kada smo kod navijanja, Grobari nisu bili na nivou kakav smo navikli, baš kao i Delije juče, ali ko zna, možda nam od sutra spreme nešto posebno.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter