0
Košarka

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

DA LI STE VIDELI NEKADA SFEROPULOSA U OVAKVOM IZDANJU? Grk pobesno na svoje igrače! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.24 u 18:05

Ovakvo ponašanje Sferopulosa nije često viđeno

U prvom polufinalu Kupa Radivoja Koraća, košarkaši Čačka 94 i Crvene zvezde igraju meč za finalnu utakmicu Kupa Radivoja Koraća. Međutim, iznenađujuće loš početak meča koji su imali igrači Crvene zvezde potpuno je izbacio iz takta njihovog trenera Janisa Sferopulosa.

Sferopulos, poznat po svojoj smirenosti na klupi, ovog puta nije mogao da zadrži svoj uobičajeni stav. Uzimajući minut odmora, trener je povisio ton i jasno izrazio svoje nezadovoljstvo prema igračima, što je ostavilo snažan utisak na celokupan tim. Ovakvo ponašanje Sferopulosa nije često viđeno, što je dodatno naglasilo ozbiljnost situacije.

Napetost na terenu bila je očigledna, a reakcija trenera Sferopulosa može biti ključni momenat u motivaciji igrača Crvene zvezde da se vrate u igru i pokažu svoj pravi potencijal. Očekuje se da će drugi deo meča doneti uzbuđenje i napetu borbu između ove dve izuzetno konkurentne ekipe.

5
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter