0
Evroliga

Mike James, #55 of AS Monaco in action against Marko Simonovic, #11 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Stark Arena on October 18, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BLIŽI SE KRAJ KARIJERE KLAČ MAJSTORA: „Nekada se umorim od toga što sam košarkaš“

Objavljeno: 16.02.24 u 19:49

„Koji god ugovor da potpišem sledeći, verovatno će biti moj poslednji“

Košarkaš Majk Džejms već godinama važi za jednog od najboljih plejmejkera i klač igrača u Evroligi, a svojom poslednjom izjavom prilično je šokirao ljubitelje sporta pod obručima.

Naime, Amerikanac je između redova najavio kraj karijere, te naveo da će naredni ugovor biti verovatno poslednji u u njegovoj košarkaškoj karijeri.

Koliko god volim košarku, nekada se umorim od toga što sam košarkaš. Zato, koji god ugovor da potpišem sledeći, verovatno će biti moj poslednji. I to će biti kraj mog košarkaškog putovanja – rekao je Džejms.

U svom daljem izlaganju drugi najbolji strelac u istoriji Evrolige naveo je da nikada nije pomišljao da bi mogao da zaigra za selekciju svoje zemlje.

Kao prvo, dobro je da su Evroliga i FIBA imali razgovore, da postoji kohabitacija. Nikada, zapravo, nisam pomišljao da postoji mogućnost da nosim dres SAD. Ne zato što ne bih voleo, već zato što sam ipak realna osoba. Zato mi nije bilo u mislima. Ali, bilo bi lepo igrati za svoju zemlju – rekao je Džejms.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter