4
ATP

Karlos Alkaraz (FOTO: Twitter/AustralianOpen)

ALKARAZ OZBILJNO PRETI ĐOKOVIĆU: Španac nakon pobede u Buenos Ajreusu otkrio primarni cilj za ovu sezonu

Objavljeno: 16.02.24 u 10:05

Alkarazu će biti neopjodne odlične partije ove sezone kako bi se popeo na tron ATP liste, iako zaostaje samo 600 poena za Novakom.

Španski teniser Karlos Alkaraz savladao je Kamila Uga Karabelija (6:2, 7:5) iz Argentine i plasirao se u osminu finala u Buenos Ajresu.

Nakon meča rekao je da pred sobom ima jasan cilj, a to je prvo mesto na ATP listi, na kome se nalazi najbolji teniser sveta Novak Đoković.

„To mi je cilj. Morate sebi da postavite ciljeve. Pokušavam da napredujem, da budem ispred. Imamo sjajne igrače koji se sada bore za prvo mesto. Biće to dobra bitka. Nadam se da ću se uskoro vratiti na vrh“, kaže Alkaraz.

Alkarazu će biti neopjodne odlične partije ove sezone kako bi se popeo na tron ATP liste, iako zaostaje samo 600 poena za Novakom.

6
50

4 Komentara

  1. Imaš vrlo pristojne halucinacije,predpostavljam da postoji još barem dvadesetak sa istom pohlepom,samo polako kako reče Novak morate svi sačekati da se on koji je ubedljivo prvi dugi niz godina povuče i penzioniše se nemojte samo da se polakomite pa da vas poraz protiv Sinera pozicionira tako da pomislite da je prvo mesto upražnjeno i da samo čeka nekog drugog..

    2
    0
    Odgovori
  2. Dosta bre više sa ovim „klincima“ pravite „vašar taština“ mnogo, mnogo, mnogo oni moraju uraditi i odreći se, mnogo toga da bi se primakli ISTINSKOM GOATU NAŠEM NOVAKU ĐOKOVIĆU, KOJI ČE JOŠ DUGO, DUGO, DUGO, DUGO VLADATI SVETOM A NJEGOVI REKORDI ČE OSTATI ZAUVEK!
    Batalite više da „palite ove klince“ koji su talentovani ali Đoković je NEDOSTIŽAN!

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter