0
Fudbal

Nikola Tepšić (FOTO: FK Voždovac)

‘ZMAJEVI’ JAČAJU DEFANZIVU: Novo pojačanje stiglo u Voždovac!

Objavljeno: 15.02.24 u 15:45

Tim iz Zaplanjske se ozbiljna sprema za nastavak sezone.

Voždovac je danas doveo još jedno pojačanje, pa je u redove beogradskog tima stigao je Novak Tepšić. Ovaj  21-godišnji defanzivac potpisao je ugovor sa klubom na dve i po godine i odmah se pridružio treninzima. On je pre dolaska na Krov branio koje Kopra, a pored toga nastupao je i za mlađe selecije reprezentacije Hrvatske.

-Osećam se sjajno! Upoznao sam se sa ekipom, stručnim štabom, kao i radom i funkcionisanjem kluba. Zato sam i želeo da dođem, jer znam da se promovišu mladi igrači i je u ovim godinama za mene ovo prava sredina. Boriću se za svoju poziciju na terenu, a van terena ću se svakako truditi da budem dobar drug i saigrač. Većina momaka su mojih godina ili mlađi, tako da će za mene ova odgovornost biti malo drugačija, ali radujem se tome. Ofanzivna igra i igra na posed me posebno raduje i mislim da ću se dobro uklopiti u taj stil – poručio je.

Sportski direktor Voždovca, Bojan Leontijević rekao je da očekuje da će Tepšić odgovoriti svim zahtevima tima.

-U naše redove dolazi talentovani fudbaler koji će konkurisati za pozicije u defanzivnoj liniji našeg tima. Procenili smo da njegove karakteristike odgovaraju našem modelu igre i očekujemo da će Novak, svojim kvalitetima, apsolutno odgovoriti zahtevima i očekivanjima koja svakako nisu mala. Novače dobro došao i puno sreće ti želimo! – naveo je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter