1
Domaći fudbal

Xander Severina during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost Krusevac on October 01, 2023 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SEVERINA SANJA TITULU U CRNO-BELOM: „Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj“

Objavljeno: 15.02.24 u 19:39

„Na ličnom planu želim golove i asistencije“

Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa crno-belima osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije.

Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine.

Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj. Naravno, neće biti lako, jer zbog terena u svakoj utakmici moramo da damo 200 odsto da bismo pobedili. Na ličnom planu želim golove i asistencije, jer mislim da je to najbolji način da pomognem ekipi – rekao je Severina za Partizanov podkast.

On je otkrio da se na terenu najbolje slaže sa Arandjelom Stojkovićem.

Sa Stojketom se najbolje slažem, jer obojica igramo po desnoj strani. Naravno, mnogo znači kada iza sebe imam Bibarsa Natha i Gajasa Zahida, oni vide i najmanji prostor za pas. Na meni je samo da napadnem prostor, a oni će naći način da mi pošalju loptu – dodao je Severina.

Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 50 bodova. „Crno-beli“ će u narednom kolu SLS u subotu na svom terenu dočekati IMT.

4
0

1 Komentara

  1. Partizane, gol, gol…gollll!
    U svaki mec uci kao da igramo Ligu Sampiona…a kad na red dodje Ona… tada daj tri i Mitica rusi pre Tersmana za Korteo do Kalemegdana,ahaha!!!
    Partizane,dodaj gas,za sve nas! Idemooo,deset uzastopnih pobeda

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter