0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/X

SAKRAMENTO NANEO TREĆI PORAZ U NIZU DENVERU: Jokićeva slaba partija! (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.24 u 08:50

Jokić nije uspeo da pomogne svom timu.

Košarkaši Sakramenta savladali su kao gosti Denver rezultatom 102:98 i naneli aktuelnom šampionu treći vezani poraz, a drugi u samo pet dana. Nagetsi su ovim neuspehom izjednačili najduži niz poraza koji su već imali tokom sezone. 

Do trijumfa, goste je vodio fenomenalni Dieron Foks sa 30 poena od kojih je 15 postigao u poslednjoj deonici. Foks je sam kreirao seriju 8:0 na dva minuta pre kraja kojom su gosti od poena zaostatka došli na“ plus sedam“. Domantas Sabonis je i ovog puta „flertovao“ sa tripl-dabl ostvarenjem, na kraju ga nije upisao, ali je 37. put zaredom imao dabl-dabl – 20p, 13sk i 7as.

Litvanac je u prethodnoj pobedi nad Denverom zabeležio tripl-dabl – i ponovo je svojim učinkom zasenio Nikolu Jokića u direktnom duelu. Srpski centar se nije proslavio protekle noći. Meč je završio sa 15 poena, 5 skokova i 8 asistencija, promašio je svih šest šuteva za tri poena, a iz igre je imao učinak 6/17.

Najefikasniji kod Denvera bio je Eron Gordon sa 25 poena, dok je Majkl Porter Džunior doprineo sa 19.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter