0
Košarka

FOTO: Starsport

ODLIČNO JE SKAUTIRAO PARTIZAN, A IMAO JE OVO DA PORUČI: Trener tima iz Gajdobre govorio nakon utakmice!

Objavljeno: 15.02.24 u 22:48

Zanimljivo prvo poluvreme.

Košarkaši Partizana i Hercegovca igrali su poslednji meč četvrtfinala ovogodišnjeg izdanja Kupa Radivoja Koraća.

Partizan je slavio na meču rezultatom 92:67.

Treba istaći fantastičan otpor tima iz Bačke, i odlično pripremljen meč njihovog trenera, u odnosu na resurse sa kojim raspolaže i definitivno treba naglasiti da dobre stvari koje im se dešavaju ove sezone, nisu slučajne.

Upravo je Aleksandar Komnenić, izrazio je zadovoljstvo zbog načina na koji su se njegovi puleni suprotstavili evroligašu.

Velika čast i privilegija da se nalazimo na završnici Kupa Radivoja Koraća. Priželjklivali smo da možemo bar u prvioj četvrtini da budemo u egalu sa Partizanom. Ponosan sam na moje momke kako smo se borili i izgledali u većini utakmice protiv jedne od najboljih evropskih ekipa. Zahvalio bih se našim navijačima koji su u ovolikom broju došli u Niš. Mislim da smo opravdali njihova očekivanja. Partizanu puno sreće u nastavku takmičenja.“

Bilo je teško spremiti meč.

Veoma teško. Mi igramo B ligu i nna isti način smo probali da spremimo ovu utakmicu. Igrači Partizana imaju minimalne mane i to je veoma teško da ispratimo, pogotovu fizika. Videli ste i sami kolika je razlika.“

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter