0
Tenis

FOTO: Twitter/Roland-Garros/Screenshot

NADAL: ‘Novakova frustracija traje samo tada!’

Objavljeno: 15.02.24 u 09:40

‘Nikada nisam imao nikakav ego da govorim stvari koje ne osećam.’

Španski teniser, Rafael Nadal govorio je za ‘La Sekstu’ o tome da li je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena. On je naveo da je Nole igrač koji je najviše postigao u belom sportu.

-Novakova frustracija traje samo u momentu kada polomi reket. Odmah posle je opet spreman da se takmiči na 100% i zato je čovek koji je postigao najviše u istoriji celog našeg sporta – rekao je on.

Potom je dodao je da nema problem da prizna je Đoković najbolji svih vremena.

-Brojevi kažu da jeste – naravno da jeste. Za mene – jeste, po svemu što sam video. Da, nikad nisam imao problem da… Nikada nisam imao nikakav ego da govorim stvari koje ne osećam. Na kraju krajeva, možemo reći da sam ja bio povređen na toliko i toliko Slemova, a da on nije. Ali, čoveče, on je imao telo bolje od mog, a to se takođe računa – poručio je Rafa.

Govorio je za Novaka da je dobra osoba.

-Mislim da je Novak dobra osoba, sa svojim greškama, greškama koje svojim postupcima naglašava, ali je dobra osoba. Kada vidim nekoga ko je toliko uspešan, ne dopada mi se da se ljutim – jasan je Nadal.

BONUS SADRŽAJ:

JOKIĆ BIO BESAN NA SUDIJU: Srpski reprezentativac zamalo da napravi incident! (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter