0
Fudbal

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

KONTE NE ŽALI ZBOG PROZIVANJA IGRAČA TOTENHEMA: ‘Takav sam, mržim laž!’

Objavljeno: 15.02.24 u 10:50

‘Ako nešto kažem, to znači da je to obično istina.’

Italijanski stručnjak, Antonio Konte je u intervjuu za ‘Dejli Telegraf’ govorio o svom boravku u Totenhemu i istakao da ne žali zato što je prozivao igrače tog kluba. Naime, ‘Pevci’ su u utakmici protiv Sautemptona imali prednost od 3:1, da bi na kraju to prokockali i remizirali 3:3, a temperamentni trener je tada uperio prstom na svoje fudbalere.

-U tom momentu, tako sam osećao. Ako nešto kažem, to znači da je to obično istina. Ne, iskreno, ne žalim ni za čim. Ipak, imam dobar osećaj u vezi Totenhama. Čuvam to iskustvo u svom srcu – rekao je.

Istakao je da mrzi laž.

-Takav sam, mržim laž. Ponekad mi to pomaže, ponekad povređuje. Pre bih da ćutim nego da kažem čak i belu laž, takav sam i u odnosima sa igračima. Tokom sezone može da se desi da je neophodno da imate iskren razgovor koji može biti pozitivan ili negativan. Znam dobro, i ja sam bio igrač i neki treneri su mi pričali dobre laži da bi me smirili. Ne želim tu vrstu situacije. Znam da kada imate iskren razgovor sa igračima u prvom trenutku mogu biti ljudi. Onda iz iskustva znam da vreme pomaže igraču da vas ceni više. Bili su ljuti, ali posle cene tu iskrenost – naveo je Konte.

BONUS SADRŽAJ:

DANILOVIĆ OKTRIO DA LI JOKIĆ IGRA NA OI: Evo šta je prvi čovek KSS poručio!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter