0
Košarka
Džavonte Smart

Javonte Smart, #01 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JEDNI SE BORE ZA TROFEJ DOK DRUGI UŽIVAJU: Zvezdini Amerikanci uhvaćeni „na delu“ (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.24 u 17:26

Gilespi se opušteno družio sa devojkama, dok je Smart uživao u muzici

Na društvenim mrežama je izazvala burne reakcije navijača Crvene zvezde snimka na kojem se vidi trener Janis Sferopulos koji je odlučio da ne uvrsti Fredija Gilespija i Džavontea Smarta na spisak igrača za Kup Radivoja Koraća u Nišu. Umesto toga, dvojica Amerikanaca su odlučila da iskoriste pauzu kako bi istražili noćni život Beograda.

Na snimku koji je osvanuo, Gilespi se opušteno družio sa devojkama, dok je Smart uživao u atmosferi i muzici, sedeći za stolom u jednom noćnom klubu u prestonici Srbije. Ovaj događaj je izazvao podeljene reakcije među navijačima.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter