0
Vaterpolo

FOTO: VSS

JAKŠIĆ NAKON TRIJUMFA NAD MAĐARIMA: ‘Teško je igrati posle poraza, zaluženo smo pobedili!’

Objavljeno: 15.02.24 u 15:15

‘Čeka nas poslednji duel na prvenstvu sa Grčkom, siguran sam da možemo i tu utakmicu da dobijemo.’

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu nad Mađarskom rezultatom 11:10 i zakazala duel sa Grčkom za peto mesto na Svetskom prvenstvu u Dohi. Važan pogodak za ‘Delfine’ postigao je Petar Jakšić koji nije krio zadovoljstvo nakon ovog trijumfa. 

– Zaista je teško igrati utakmice posle poraza u četvrtfinalu. Pronašli smo motiv, odbrana je bila mnogo bolja nego u duelu sa Hrvatskom i zasluženo smo pobedili. Čeka nas poslednji duel na prvenstvu sa Grčkom, siguran sam da možemo i tu utakmicu da dobijemo – poručio je.

Takođe, dobru partiju je pružio i najmlađi reprezentativac Luka Gladović koji ima 17 godina. On je rekao da je im bila bitna pobeda i da su dali sve od sebe.

-Drago mi je da smo se podigli posle poraza protiv Hrvatske. Bila nam je bitna pobeda, Mađarska je izuzetno kvalitetna ekipa. Dali smo sve od sene, uspeli da slavimo. Ostaje nam duel sa Grčkom, i tu se nadam maksimumu i da ćemo trijumfom da završimo turnir – jasan je.

BONUS SADRŽAJ:

BRUNO PETKOVIĆ UDARIO NA JARNIJA: ‘Takvi ljudi su klovnovi!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter