0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/YouTube

CELO OSTRVO JE BILO ZABRINUTO: Legendi engleskog fudbala u toku treninga pozlilo, hitno primljen u bolnicu! (FOTO)

Objavljeno: 15.02.24 u 16:20

Britanski mediji još uvek nisu saopštili detaljnije informacije o zdravstvenom stanju trenera

Legendarni engleski trener i nekadašnji selektor, Roj Hodžson (76), prekinuo je danas trening Kristal Palasa nakon što mu je pozlilo.

Ovakva informacija zabrinula je javnost, a pre svih ljubitelje fudbala u Engleskoj.

Hodžson je preuzeo Kristal Palas u martu 2023. godine i ima ugovor do kraja sezone. Nakon informacije koja je stigla ovog četvrta, na društvenim mrežama su se pojavila mišljenja da je za čuvenog fudbalskog stručnjaka vreme da završi karijeru i sačuva zdravlje.

Britanski mediji još uvek nisu saopštili detaljnije informacije o zdravstvenom stanju Hodžsona. Navedeno je da je njegov pomoćnik, Rej Luington, po izlasku iz trening centra ovog tima oko 13.30 časova poručio novinarima samo sledeće: „Roj je u redu“.

Hodžson je nakon skromne igračke karijere vodio veliki broj klubova u Engleskoj, ali i u inostranstvu. Među njima se ističu Inter, Fulam, Liverpul, Kristal Palas

Takođe, bio je selektor Švajcarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i Engleske koju je vodio od maja 2012. do juna 2016. godine.

Sa Kristal Palasom je posle 24 utakmice na 15. mestu Premijer lige sa 21 bodom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter