0
Košarka

Mile Isakov Kovacevic (L) Nenad Trunic (R) Kosarka-Kosarkaski Savez Srbije-Konferencija za medije i Trening-Press and Practice Training Beograd, 24.06.2022. foto: Starsport.rs ©

BIĆE VELIKA ČAST IGRATI PROTIV PARTIZANA: Trener Vojvodine govorio nakon senzacije u Kupu!

Objavljeno: 15.02.24 u 21:14

Još jedno iznenađenje u Nišu!

Košarkaši Vojvodine osigurali su svoje mesto u polufinalu Kupa Radivoja Koraća nakon pobjede nad ekipom Mega rezultatom 100:92.

Nakon meča, trener Novosađana, Miloš Isakov Kovačević, bio je jasan.

Čestitke momcima na odličnoj utakmici, a čestitao bih i svom sturčnom štabu na pripremi meča, kao i našem kondicionom treneru. Mega je sjajna ekipa, čestitam im na svemu pšto su uradili prošle i što rade ove godine i želim im da ostvare sve ciljeve. Odlična priprema meča s naše strane, koristili smo 11 igrača. Navikli smo da igram ona svaka dva tri dana, Mega nije i tu je bila naša prednost. Imamo i određeno isksustvo, što nam je bila prednost. Kontrolisali smo ritam meča 40 minuta i ostvarili izuzetno vrednu pobedu. Biće nam čast i privilegija da sutra igramo protiv gospodina Željka Obradovića,“ rekao je Isakov Kovačević.

Meni je ovo pet godina u svom gradu i klubu. Posle korone je bio prekid i bili smo u pozciji da ispadnemo iz lige, kada sam bio pomoćni trener. Posle toga sam imao važniju ulogu i drago mi je što ljudi dolaze u Spens, imali smo ABA 2 balon organizaciju i ponosni smo na sve. Vredno radimo, posvećeni smo, mnogo toga smo žrtvovali i nećemo odustati. Nadam se da ćemo nastaviti da rastemo. Danas nam je bio cilj da talentovanoj i mladoj ekipi ne dozvoli da uđe u ritam uz različite vrste odbrane. Drago mi je što smo mi inicirali neke stvari na terenu. Dobro smo pripremili utakmicu, a onda su ušli i neki šutevi koji ne ulaze tako često i sutra nastavljamo svoju bajku„.

Svako od nas je sanjao ovo što će se desiti nama, posebno mi iz trenerske perspektive. Biće zanimljivo pripremiti taj meč. Uz poštovanje prijateljima iz Gajdore, ali Partizan je kvalitetniji i očekujemo duel sa njima. Probaćemo da igramo hrabro, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo, tako da smo rasterećeni. Biće to uživanje i nagrada za sva rad koji smo uložili„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter