0
ATP

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BEKERU ŽENA NIKAD DOSTA: Bivši trener Đokovića se ženi po treći put, sada 23 godine mlađom devojkom!

Objavljeno: 15.02.24 u 18:28

Prvi brak je bio sa Barbarom Beker od 1993. do 2001. godine

Slavni nemački teniser i sada teniski komentator i trener, Boris Beker, odlučio je da se oženi po treći put, a izabranica mu je Lilijan de Karvaljo Monteiro (33), koja je 23 godina mlađa od Nemca.

Beker je u vezi sa ovom tamnoputom lepoticom od 2020. godine, a ona je bila u vezi s njim u momentima kada mu je bilo najteže i kada je bio u zatvoru.

Beker je nakon toga shvatio da je ona ljubav njegovog života i želi ostatak života da provede s njom, pa joj je dao prsten i verio je.

Na dan zaljubljenih je objavio i video na kojem su zajedno na crvenom tepihu i javno joj je izjavio ljubav.

Srećan dan zaljubljenih ženi koja me je spasila – napisao je Beker, uz latinsku izreku Amor vincit omnia, što znači ljubav pobeđuje sve.

Svojevremeno je Beker izjavio da je preživeo zatvor samo zahvaljujući ljubavi koju mu je pružila Lilijan u tim momentima.

Preživeo sam zahvaljujući njenoj ljubavi. Ona je najveća ljubav moj života i nadam se da ću zauvek biti s njom – izjavio je 2022. godine Beker posle izlaska iz zatvora.

Podsetimo, Beker je nakon bankrota u Engleskoj i skrivanja imovine vredne 2,5 miliona funti osuđen na dve i po godine zatvora, od čega je odslužio osam meseci.

Sada radi kao komentator Eurosporta, a nedavno je kratko sarađivao sa Holgerom Runeom, od kojeg se rastao posle Australijan opena. Sada se pominje da bi mogao da bude novi trener Aleksandera Zvereva.

Beker je do sada imao dva braka, posle kojih je često morao da plaća alimentacije i velike odštete svojim suprugama, a imao je i veliki broj ljubavnih afera koje su uticale na raspad brakova.

Prvi brak je bio sa Barbarom Beker od 1993. do 2001. godine, nakon toga je od 2009. do 2018. bio u braku sa Lili Beker.

Da li će treća, za Bekera biti i sreća, ostaje da vidimo.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter