0
Košarka

Erik Spolstra (FOTO: X/Scrreesnshot)

SPOLSTRA HVALIO JOVIĆA: ‘Bio je veoma posvećen!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.24 u 09:55

Detaljan je, disciplinovan, razume, čini velike napore u svim aspektima i napreduje već nekoliko godina

Košarkaši Majami Hita ostvarili su pobedu protiv Milvokija rezultatom 123:97 u novoj rundi NBA lige. Nikola Jović odigrao je meč karijere i predvoio svoj tim do trijumfa postigavši 24 poena, 7 skoka i 3 asistencije i bio najefikasniji na čitavom susretu. Trener pobedničkog tima, Erik Spolstra uputi je reči hvale na račun srpskog reprezentativca.

-Detaljan je, disciplinovan, razume, čini velike napore u svim aspektima i napreduje već nekoliko godina. Nije se to desilo preko noći. Linearno je, imate uspone i padove dok učite i ulazite u takmičarsku formu, učite na greškama, uz nas je od starta, sve te stvari su bitne. Bio je veoma posvećen – istakao je.

Dodao je da vidi zrelost u odnosu na prošlu godinu.

-Vidim zrelost i rast u odnosu na prošlu godinu. Čak se i nosi sa tim kada se momci vrate, da se ne obeshrabruje, već nastavlja da radi. Posle meča sa Bostonom je otišao je u teretanu odmah posle meča, da više radi sa trenerima. Kada momak počinje da radi to, vidite da stvari počinju da se menjaju – jasan je Spolstra.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter