0
Košarka
KK Crvena zvezda

FOTO: KK Crvena zvezda

(POLUVREME) FMP BACIO ZVEZDU NA MUKE: Šaranović ne dopušta šampionu da napravi ozbiljniju razliku!

Objavljeno: 14.02.24 u 20:55

Prilično ujednačena utakmica

Košarkaši Crvene zvezde i FMP-a igraju meč četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća u niškom „Čairu“, a rezultat na poluvremenu je 40:36.

FMP dolazi do prvih poena na meču kada Šaranović uspeva da zakuca, donoseći prednost ekipi. Na drugoj strani terena, Davidovac je fauliran i odlazi na liniju slobodnih bacanja, gde pogađa jedno od dva bacanja.

Zvezda pravi seriju 6:0, preokrećući rezultat u svoju korist. Kuzmić postiže poene polaganjem nakon propuštenog napada, dok Šaranović ponovo kažnjava lošu odbranu Zvezde pogođenom trojkom.

Prva četvrtina završena je sjajnim pogotkom Adama Hange iza linije za tri poena, pošto je ubacio koš od tablu i tim poenom je završena prva deonica ovog meča.

Odličan početak je imala Crvena zvezda i u drugoj četvrtini, pošto je nakon polaganja Nemanje Nedovića trojku sa velike udaljenosti pogodio i Jago dos Santos.

I pored činjenice da su crveno-beli uspeli da stvore prednost od pet poena FMP je na krilima Fostera i Šaranovića uspeo da zadrži priključak za ekipom koja ove godine brani titulu u Nišu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter