0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

MAESTRALNI NIKOLA JOVIĆ: Srpski reprezentativac predvodio Majami do nove pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.24 u 08:50

Odlična partija.

Košarkaši Majami Hita ostvarili su pobedu protiv Milvokija rezultatom 123:97 u novoj rundi NBA lige. Reprezentativac Srbije, Nikola Jović odigrao je meč karijere i predvoio svoj tim do trijumfa postigavši 24 poena, 7 skoka i 3 asistencije i bio najefikasniji na čitavom susretu. 

Hitsi su već u prvoj deonici stvorili dvocifrenu prednost i već tada se videlo da će slaviti nad jednim od favorita za osvajanje ovog takmičenja. Jović je iskoristio pad koncentracija igrača Milvokija i na sjajan način pokazao da na njega mogu da računaju više uprkos slaboj minutaži ove sezone.

Pored Jovića u redovima Majamija se istakao Dankan Robinson sa 23 poena, a po 19 su postigli Tajler Hiro i Kevin Lav. Kod Milvokija su posle Adetokumba koji je postigao 23 poena, 11 skokova i 8 asistencija najbolji su bili Demijen Lilard, Malik Bizli i Bobi Portis, sa po 16 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter