0
ATP

FOTO:@AustralianOpen/X

EČEVERI SUROVO ISKREN: ‘Novak ti prvo uzme dušu i noge i na kraju te dovrši uništavanjem!’

Objavljeno: 14.02.24 u 12:50

‘Morate da nastavite da učite, shvatite šta ste dobro uradili, a šta pogrešno.’

Argentinski teniser Tomas Martin Ećeveri prisetio se u razgovoru za tamošnje medije nedavnog meča protiv Novaka Đokovića na Australijan openu. On je potvrdio izjavu Endija Rodika da ti prvi reket sveta prvo uzme ‘dušu i noge’, pa onda krene sa uništavanjem.

-Da, to je veoma tačno i precizno. Prvo ti uzme noge. Onda dušu i na kraju dovrši sa uništavanjem. Da, to je apsolutno tačno. Znam sa čime sam se suočio. Znao sam da je njegov teren i turnir. To je kao da igrate protiv Rafaela Nadala na ‘Fillip Šatrijeu‘. Igrao sam svoju igru, bilo je to sjajno iskustvo koje ću uvek nositi sa sobom – istakao je.

Dodao je da je bio razočaran jer se nadao da bi mogao do iznenađenja.

-Naravno, bio sam malo razočaran jer nisam mogao da uradim ono što sam želeo u teniskom pogledu. To je sve deo iste celine, morate da nastavite da učite, shvatite šta ste dobro uradili, a šta pogrešno. To što sam imao ovakvo iskustvo mi pomaže da rastem kao igrač – jasan je Ečeveri.

Podsetimo, Đoković nije uspeo da dođe do rekordne 11. titule u Melburnu pošto je u polufinalu poražen od Italijana Janika Sinera, koji je kasnije i trijumfovao na ovom grend-slemu.

BONUS SADRŽAJ:

NIŠTA OD POVRATKA MIRKA IVANIĆA? ‘On je izdajnik!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter