0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Luka Jovic (R) of Fiorentina in action against Milos Degenek (L) of Crvena Zvezda during the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DEGENEK USPEŠNO OPERISAN: Pred defanzivcem Zvezde sledi period oporavka!

Objavljeno: 14.02.24 u 14:30

Australijanac imao vrlo malu minutažu do sada.

Fudbaler Crvene zvezde, Miloš Degenek doživeo je povredu na pripremama na Kipru, a sada je uspešno operisan i pred njim se nalazi period oporavka. Intervencija je obavljena u Finskoj od strane jednog od najvećih svetskih specijalista u ovoj oblasti Lasea Lempainena.

-Stameni centralni bek Miloš Degenek je operisao petu i fudbaleru rođenom u Kninu sledi višemesečna pauza. Šef stručnog štaba Vladan Milojević neće moći da računa na iskusnog defanzivca u naredom periodu, s obzirom da je pred Degenekom period oporavka, nakon uspešnog zahvata – navode iz Ljutice Bogdana.

U dosadašnjem delu sezone, Degenek je odigrao osam utakmica, od toga šest u domaćem prvenstvu i zabeležio po jedan nastup u grupnoj fazi Lige šampiona i Kupu Srbije. On se letos vratio po treći put u Zvezdu kao velika želja Baraka Bahara, ali očigledno da se nije najbolje uklopio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter