1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELO DETE OPET U HUMSKOJ: Partizan zvanično predstavio svog novog igrača! (FOTO)

Objavljeno: 14.02.24 u 18:55

Imaće priliku da zaigra u prvom timu

Fudbalski klub Partizan je zvanično zaključio svoje poslove u zimskom prelaznom roku sa potpisivanjem ugovora sa Bojanom Kovačevićem (19), koji je postao sedmo i poslednje pojačanje crno-belih ovog januara.

Kovačević, defanzivac koji stiže iz redova Čukaričkog, će se priključiti Partizanu trasferom vrednim 500.000 evra, uz dodatak od 20% od eventualne buduće prodaje. Ovaj transfer ozvaničen je ugovorom na period od tri i po godine. Interesantno je napomenuti da će Partizan početi sa isplatom obeštećenja tek od februara 2025. godine, u skladu sa dogovorom postignutim sa Čukaričkim.

Pored finansijskog dogovora, Kovačević je pristao i na nižu platu nego što je uobičajeno u Partizanu, iz poštovanja prema klubu. Ovo pokazuje njegovu posvećenost i želju da doprinese uspehu crno-belih.

Novi štoper će odmah započeti treniranje sa ekipom, budući da je već prošao kompletne pripreme sa Čukaričkim i bio u akciji tokom kontrolnih utakmica. On će biti konkurencija za mesto u prvom timu, a njegova prisutnost donosi dodatni benefit za Partizan, pošto ispunjava bonus pravilo za narednu sezonu, što je važno za mnoge timove u ligi.

Dolazak Bojana Kovačevića označava kraj aktivnosti Partizana u zimskom prelaznom roku. Klub je već angažovao nekoliko značajnih pojačanja, uključujući golmana Milana Krunića, štopera Nikolu Miličića, zadnjeg veznog Leonarda Ovusua, Denila Kastilja, krilnog napadača Jung-Džuna Goha i Aleksu Jankovića. Ostaje mogućnost da neki od prekobrojnih igrača iz aktuelnog tima napuste crno-bele, ali isključivo za lige u kojima prelazni rok još uvek traje.

9
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter