0
Tenis

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BEKER BLIZU NOVOG POSLA: Nemac bi mogao da preuzme velikog Novakovog rivala!

Objavljeno: 14.02.24 u 14:50

Mogao bi dosta da nauči od slavnog asa.

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker bi uskoro mogao da postane trener jednog od najboljih tenisera sveta, Aleksandra Zvereva. On je nedavno igrao polufinale Australijan opena, eliminisao je Karlosa Alkarasa u četvrtfinalu, bio je na pragu finala, ali je ispustio 2-0 u setovima protiv Danila Medvedeva.

Međutim, postoji jedna velika prepreka, jer Beker trenutno zbog zatvora i bankrota zbog kojeg je i bio iza rešetaka, ima zabranu ulaska u Englesku, SAD i Australiju, a to su tri od četiri zemlje domaćina grend slem turnira. Zbog toga je i kao stručni konsultant Eurosporta radio iz Nemačke uz uključenja uživo, a ne sa lica mesta. Do skoro je bio trener danskog tenisera Holgera Runea.

BONUS SADRŽAJ:

URNEBESNO: Nišlije spremile dobrodošlicu za Jaga! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter