0
Košarka
Dejan Milojević

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

SIMBOLIKA ISPRAĆAJA DEJANA MILOJEVIĆA: Poslednji pozdrav iz Amerike upravo na tragičnom mestu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.24 u 11:17

Pun krug simbolike se zatvorio u Juti.

Golden Stejt Voriorsi savladali su Jutu Džez 129:107 u Solt lejk sitiju, gde je upravo pre nešto manje od mesec dana preminuo Dejan Milojević.

Meč se poklopio sa sahranom popularnog Miloja, jer je odigran svega par sati nakon nje, a Ratnici su se još jednom prisetili događaja.

„Očigledno nije idealna situacija u mnogo aspekata. Očigledno, postoji lični ugao i momenat ovog meča. I tome se dodaje činjenica da igramo protiv Jute, a tamo se Dekiju desilo to što se desilo. To je baš teško. Ali to je ono sa čim se moramo u našim poslovima nositi kao profesionalci. Moramo da idemo napred, ali, takođe, moramo da zapamtimo sve to. Jutros smo razgovarali o tome sa igračima“, rekao je posle meča Kerov pomoćnik Keni Etkinson, koji je vodio Voriorse na ovom meču.

„Znali smo da će ovo putovanje biti jako emotivno za nas. Vratili smo se na mesto gde nas je zadesila velika tragedija, a sve je bilo još čudnije jer trener Stiv Ker nije bio sa nama, budući da je otišao na Dejanovu sahranu u Beograd. Potrudli smo se da sa naše strane uradimo sve što smo mogli i odamo počast Milojeviću“, rekao je Kari.

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter