0
Košarka

FOTO: Starsport

SFEROPULOS PRED FMP HVALI OMLADINCE: „Utakmica protiv FMP-a je najvažnija“

Objavljeno: 13.02.24 u 20:48

„Uvek volim da radim sa mladim igračima“

Košarkaši Crvene zvezde su se uputili ka Nišu, gde ih očekuje učešće na Kupu Radivoja Koraća. Njihov prvi protivnik u četvrtfinalu ovog takmičenja biće ekipa FMP-a, a meč je zakazan za sredu, 14. februar, sa početkom od 20 časova.

Pre odlaska u Niš, ekipa Zvezde je odradila trening u Pioniru, a zatim krenula ka odredištu. Trener Janis Sferopulos je dao izjavu pred početak takmičenja.

 Putujemo u Niš na nacionalni Kup, ali za nas je najvažnija prva utakmica protiv FMP-a. Fokusiramo se samo na tu utakmicu. To je turnir, ali to je nokaut turnir i to dobro znamo. Ako niste spremni da igrate utakmicu po utakmicu, onda će možda doći do iznenađenja, a mi ne želimo da se to desi. Zato se fokusiramo samo na prvu utakmicu protiv FMP. Doveli smo tri igrača iz našeg juniorskog tima. Uvek volim da radim sa mladim igračima, gledao njihovu utakmicu i gledao sam neke treninge – rekao je Janis.

Takođe, analizu takmičenja je dao i Branko Lazić, kapiten ekipe.

– Takmičenje je specifično jer sistem eliminacije traje kratko i jednostavno nema mesta greškama. Moramo da uđemo maksimalno u svaku utakmicu i naravno da dođemo do samog kraja i naravno do trofeja izjavio je Lazić.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter