2
Domaći fudbal

Inbeom Hwang (C) celebrates after scoring a goal with Cherif Ndiaye, Kosta Nedeljkovic, Jovan Mijatovic and Peter Olayinka Oladeji during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Mladost Lucani at stadium Rajko Mitic (Marakana) on December 09, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POJAČANJE ZA ZVEZDU: Reprezentativac opet na Marakani posle dužeg izostanka!

Objavljeno: 13.02.24 u 17:20

Dugo se čekao njegov povratak

Fudbalski klub Crvena zvezda ulazi u nastavak Superlige sa dodatnom snagom, jer se talentovani Inbeom Hvang vratio u klub nakon impresivnih predstava za reprezentaciju Južne Koreje na Azijskom kupu održanom u Kataru. Hvang, jedan od ključnih igrača tokom jesenjeg dela sezone, vratio se na treniranje na Marakani nakon nekoliko dana odmora koje je dobio od kluba i trenera Vladana Milojevića.

Hvang je bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde tokom prvog dela sezone, a njegov povratak predstavlja značajno pojačanje za crveno-bele. Bez problema je odradio trening u teretani na Marakani, a izrazio je svoje uzbuđenje zbog ponovnog igranja pred domaćim navijačima.

Veoma mi je nedostajala atmosfera, posebno saigrači i treneri, kao i navijači. Uzbuđen sam što ću ponovo igrati na Marakani,“ izjavio je Hvang za klupsku televiziju.

Pored povratka Hvanga, Crvena zvezda bi uskoro mogla dobiti još jedno značajno pojačanje. Očekuje se dolazak Žana Filipa Krasoa, novog šampiona Kupa afričkih nacija sa reprezentacijom Obale Slonovače. Kraso će dodatno ojačati sredinu terena crveno-belih i doneti dodatnu konkurenciju za mesto u startnoj postavi.

Crvena zvezda će svoj prvi test imati u narednom kolu Superlige gde gostuje u Novom Pazaru. Utakmica se očekuje u subotu, 17. februara, s početkom u 14:00 časova. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju nastavak sezone i nadaju se novim uspesima crveno-belih.

12
0

2 Komentara

  1. Nemogu da razumem pojedine ljude kao da su omadjijani taj Hvang je jos jedan promasaj Marina i Mrkele a pogledajte on nemoze da dobaci loptu iz kornera do sesnaesterca ne vredi on ni deseti deo novca kojim je placen

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je vidio Šerifove kvalitete i tražio da ostane nadam se da će Milojević vidjeti da je Kraso virtuoz sa loptom i čovjek koji misli dok igra.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter