0
ATP
alcaraz

FOTO: Screenshot

OPSESIJA ZVANA NOVAK ĐOKOVIĆ: Alkaraz samo misli o Srbinu, kaže da sanja njegove rekorde!

Objavljeno: 13.02.24 u 10:16

Mora Karlos mnogo bolje u nastavku sezone.

Establišment i mediji su posle Vimbldona proglasili Karlosa Alkaraza novim vladarem tenisa, što je očigledno apsolutno ubilo za sada razvoj mladog Španca.

Ne samo da je Novak Đoković uspostavio diktaturu nad njim u poslednjih šest meseci, čak je i Janik Siner najavio da će momak iz Mursije imati dostojne rivale i u svojoj generaciji.

Ipak, Karlitos i dalje cilja na najviše trofeje bez ikakve dileme.

„Rekao bih – olimpijsko zlato, jer mi je san da to zlato odnesem u svoju zemlju, u Španiji. Zlatna olimpijska medalja jedna je od najvećih stvari generalno u sportu. Ove godine bih to najviše voleo, ali neću da lažem, voleo bih oba trofeja“.

Alkaraz je već bio šampion US opena i Vimbldona, a prošle godine je u polufinalu Rolan Garosa zaustavljen od Novaka Đokovića.

„Svejedno mi je koji ću slem osvojiti – Garos, AO ili bilo koji drugi. Za svaki bih bio presrećena. Nadam se da ću na Rolan Garosu ove godine poboljšati rezultat u odnosu na polufinale, ali ne osećam se kao da moram da ga osvojim, kao da je to neki poseban teret. Jeste mi san da osvojim, doduše“.

Opsednut je Karlitos boljim igračima od sebe.

„Đoković i Siner su trenutno glavni rivali, za mene i za sve druge. Tu je Zverev, koji ima pozitivan skor sa mnom, ali Đoković i Siner su na vrhu. I dalje mislim o Noletovih 24 (slema) – volim da sam ambiciozan, da sanjam velike snove, a videćemo dokle ću dogurati: da li do pet, možda ostanem na dva, ali neminovno mislim o tome“.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter