0
Evropske lige

Nemanja Radonjic Lazar Samardzic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NE ŽALI ZBOG TOGA ŠTO NIJE OTIŠAO U ŠAMPIONA ITALIJE: Srbin nakon najvećeg skalpa u sezoni imao reč!

Objavljeno: 13.02.24 u 11:48

Ne kaje se zbog ostanka u Udinama.

Veliko iznenađenje mogli smo da vidimo večeras u okviru 24. kola italijanske Serije A. Juventus je na svom terenu dočekao ekipu Udinezea. Bio je to duel ekipe sa samog vrha tabele i ekipe koja se nalazi u ‘donjem domu’.

 

Iako je Juventus bio veliki favorit u ovom meču, videli smo samo jedan pogodak i to u režiji gostiju. Igrao se 25. minut kada je Đijaneti postigao ispostaviće se odlučujući pogodak na meču.

Srpski fudbaler, Lazar Samardžić koji je bio važan deo ovog trijumfa Zebri, imao je reč.

 

„Ovo je neverovatan trenutak za nas. Pobediti ovde je veoma teško. Dali smo sve. Mi smo veoma srećni. Rekli smo sebi da svi moramo dati 100%. Veoma smo srećni, nismo mnogo puta tokom prošlosti ovde imali uspeha”, rekao je Samardžić.

„Ostao sam koncentrisan, trener je mnogo pričao sa nama, govorio nam da dajemo sve na treningu. Tržište transfera je završeno, a ja sam srećan što sam ostao ovde“.

Samardžić je istakao da je ova pobeda istorijska i da znači za samopouzdanje.

„Pobeda ovde je istorijska i mi smo veoma, veoma srećni zbog toga. Trener uvek priča sa nama. Uvek želim da dam sve da pomognem timu. Moramo svi stati zajedno. Zbog toga mu je već na umu meč protiv Kaljarija. Ova pobeda mnogo pomaže jer sada ćemo imati samopouzdanja za naredne mečeve“, zakljčio je Samardžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter