0
Košarka
KK Crvena zvezda

Luka Mitrovic Dejan Davidovac Branko Lazic Regular season round 15 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda (Red Star) and Real Madrid in Belgrade, Serbia on Dec. 19, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LAZIĆ I MITROVIĆ JASNI: „Vreme je da se borimo za prvi trofej“

Objavljeno: 13.02.24 u 22:44

„Kup je specifično takmičenje“

Košarkaše Crvene zvezde očekuje nastup u Kupu Radivoja Koraća, a prvi meč u četvrtfinalu crveno-beli igraju protiv FMP-a.

Pred ovaj duel svoja očekivanja je izneo košarkaš Zvezde Luka Mitrović.

Vreme je da se borimo za prvi trofej. Kup je specifično takmičenje, nokaut sistem gde jedan poraz može da vas košta titule. Idemo korak po korak. FMP je u sredu prvi. Ne želimo nikakva iznenađenja. Motivisani smo i željno očekujemo borbu za taj trofej. Lepo je videti mlade igrače na treningu, donose neku novu energiju. Kada je reč o narednom suparniku, moram da kažem da igraju znatno bolje od dolaska novog trenera, zbog čega moramo da budemo oprezni i damo maksimum -rekao je Mitrović.

Branko Lazić, kapiten Zvezde, ovako je najavio ono što sledi:

Pre svega očekujem da odbranimo trofej od prošle godine i da pokažemo da smo spremni za ono što sledi. Već u sredu počinjemo sa odbranom prvog trofeja. Takmičenje je specifično jer sistem eliminacije traje kratko i jednostavno nema mesta greškama. Moramo da uđemo maksimalno u svaku utakmicu i naravno da dođemo do samog kraja i naravno do trofeja – rekao je Lazić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter