0
Domaći fudbal

from left Strahinja Tanasijevic Miladin Stevanovic Stefan Kovac Aleksa Jankovic Djordje Jovanovic Srdjan Mijailovic Ibrahima Ndiaye celebrate Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Kolubara Beograd, 06.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

JOŠ JEDAN IGRAČ ČUKARIČKOG SE SELI U HUMSKU: ‘Crno-beli’ vraćaju svoju decu!

Objavljeno: 13.02.24 u 14:51

Partizanu se baš svidela kupovina na ‘Banovom brdu’.

Nakon što su u svoje redove doveli Bojana Kovačevića, Partizan je odmah dogovorio saradnju sa još jednim fudbalerom Čukaričkog.

Naime, prema poslednjim infromacijama novi fudbaler tima iz Humske ulice biće Aleksa Janković. Reč je o krilnom fudbaleru rođen 2000. godine, koji se sjajno služi levom nogom.

Ove sezone je u Superligi Srbije zabeležio šest nastupa. Baš kao i Kovačević bivši je polaznim Partizanove škole, a seniorske minute je skupljao u Voždovcu i pomenutom Čukaričkom.

KOVAČEVIĆ U PARTIZANU?

Partizan dovodi u svoje redove mladog supertalentovanog Bojana Kovačevića. Momak rođen 2004. godine Banovo brdo menja Humskom ulicom u transferu za koji nije još uvek poznato koliko je ‘težak’.

Bojan ima svega 19 godina i igra na poziciji štopera. Bio je u omladinskoj školi Partizana, potom i Čukaričkog, gde se i afirmisao kao ozbiljan igrač.

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter