2
Ostali sportovi
vaterpolo reprezentacija Srbije, Srbija

FOTO: VSS

DRAMA U DOHI PRIPALA HRVATIMA: Srbija posle lavovske borbe poražena u četvrtfinalu Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 13.02.24 u 18:18

Jedna rovovska bitka u bazenu

Vaterpolisti Srbije su poraženi u četvrtfinalu Svetskog prvenstva koje se igra u Dohi od reprezentacije Hrvatske rezultatom 15:13.

Jedna gladijatorska borba viđena je od prvog minuta susreta, kockasti su nešto bolje započeli duel te su početni nalet iskoristili sa stignu do 3:1.

Do kraja četvrtine Srbija se konsolidovala i pogotkom Strahinje Rašovića na isteku prve deonice stigla je do poravnanja rezultata.

Delfini na krilima Nikole Jakšića uspevaju da stignu do 7:5, ali su naši momci dopustili Hrvatima da do poluvremena stignu do izjednačenja 9:9.

Jedna veoma tvrda treća četvrtina viđena je u bazenu gde su se Hrvati bolje snašli i pogotkom Fatovića stigli su do novog vođstva.

Paklena borba se nastavila u završnih osam minuta susreta Srbija je stisnula redove i uspela je da sitgne do izjednačenja pogotkom Strahinje Rašovića za 12:12.

Na kraju je postalo jasno da su dva odbranjena peterca Bijača na ovom meču odlučila da će se Hrvatska plasirati u polufinale, dok će ovo biti sjajno iskustvo za naše igrače pred Olimpijske igre u Parizu.

4
3

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter