0
Fudbal

Foto: Twitter/@HNS_CFF

DINAMO IMA ODGOVOR: Hajduk nije jedini koji vraća reprezentativce!

Objavljeno: 13.02.24 u 16:55

Modri hoće iskusnog Hrvata

Ove zime su bombe eksplodirale u hrvatskom fudbalskom svetu, a sada se čini da bi jedna od najvećih mogla biti povratak Dejana Lovrena na Maksimir. Nakon angažovanja poznatih imena poput Ivana Perišića i Josipa Brekala od strane Hajduka, Rijeka je odgovorila dovođenjem Marka Pjace, a Dinamo je predstavio Marka Roga. Međutim, najnovije indicije sugerišu da bi povratak Lovrena mogao biti adut Dinama u odgovoru na poteze njihovih rivala.

Dinamo, večiti šampion Hrvatske, traži kvalitetnog štopera i istinskog vođu odbrane. Dejan Lovren, trenutni centralni defanzivac Liona, postao je predmet interesovanja Dinama. Iako trenutno zvuči kao izazov zbog visine Lovrenove plate u Lionu, postoje naznake da bi Dinamo mogao preduzeti korake kako bi postigao ovaj transfer.

Jedna opcija je da Lovren stigne na pozajmicu, uz Dinamovo preuzimanje dela njegove plate. Druga, možda manje realna, opcija je da Lovren raskine ugovor sa Lionom, dobije deo zarade kao odštetu, i potom potpiše za Dinamo kao slobodan igrač.

Nedostatak minutaže u aktuelnoj sezoni ne sprečava Lovrena da bude poželjan igrač u Dinamu. Iako je možda došao do kraja svoje karijere, njegovo iskustvo i kapaciteti mogli bi biti od ključnog značaja u finišu trke za titulom sa rivalom Hajdukom.

Dejan Lovren, nekadašnje dete Dinama koje je otišlo u Lion 2010. godine za devet miliona evra, ima bogato iskustvo igranja za klubove poput Sautemptona, Liverpula i Zenita. Njegov povratak na Maksimir mogao bi dodatno začiniti borbu za dominaciju u hrvatskom fudbalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter